Ontdek de moderne manier van makelaardij en wonginverkoop

Woning aanmelden

U meld uw woning aan via onze website. Zodra we uw aanmelding hebben ontvangen komt u in uw persoonlijke MijnBidia omgeving. U kunt direct starten met het invullen van een aantal formulieren voor de woningverkoop.

Woningopname

Wij plannen met u een bezoek in om de woning te komen “opnemen”. Dit houdt in dat we de technische staat komen controleren, metingen verrichten, eventueel foto’s nemen en antwoord geven op al uw vragen.¬†

Informatie verwerken

Aan de hand van de woningopname en de door u aangeleverde gegevens stellen wij een verkoopbrochure op en maken we de woning klaar voor verkoop.

Woning in verkoop plaatsen

De woning gaat in de verkoop! U kunt eventueel het verkoopbord ophangen en wij zorgen ervoor dat uw woning op Funda, Jaap en Huislijn geplaatst wordt.

Bezichtigingen

Er zijn mensen geinteresseerd in uw woning! Wij brengen u via uw persoonlijke woningdossier op de hoogte van bezichtigingsaanvragen. Deze bezichtigingen kunt u zelf inplannen wanneer het u het beste schikt. Natuurlijk staan wij klaar voor al uw vragen over de bezichtigingen.

Onderhandelingen

Zodra er een bod op uw woning wordt uitgebracht beginnen de onderhandelingen. Wij verzorgen deze onderhandelingen en stellen het koopcontract op met alle bijbehorende voorwaarden.

Koopcontract

De woning is bijna verkocht! Wij stellen het concept koopcontract op en laten deze door u en de koper controleren. Indien het concept voor alle partijen akkoord is zorgen we voor een definitieve koopovereenkomst en zal deze door middel van een digitale handtekening ondertekend worden.

Persoonlijk en eenvoudig uw woning verkopen

  • Probeer Bidia gratis en zonder verplichtingen