€950

De volgende zaken regelen wij

Wij komen bij u langs om de woning op te meten, technisch te controleren, een platte grond te maken en natuurlijk om kennis met u te maken.

Aan de hand van de woningopname en de aangeleverde gegevens geven wij u advies over de vraagprijs. 

Wij plaatsen uw woning op alle grote woningplatformen in Nederland. U krijgt een volledige Funda advertentie en ook op de andere platformen zal uw woning te vinden zijn.

Wij houden van een persoonlijke en transparante aanpak. Daarom staan wij altijd voor u klaar en beantwoorden we graag al uw vragen. Daarnaast houden wij u via MijnBidia 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen van uw woningverkoop.

Het is belangrijk om uw woning ook onder de aandacht te brengen op social media. Wij zorgen er voor dat uw woning door minstens 5000 mensen in een straal van 17km van de woning gezien wordt.

Wij zorgen voor promotie bij u in de buurt door middel van het verkoopbord en promotie in regionale bladen.

Zodra u een bod op uw woning heeft ontvangen starten wij de onderhandelingen. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we de beste prijs voor uw woning kunnen krijgen.

Bij het verkopen van een woning is de koopovereenkomst natuurlijk zeer belangrijk. Wij stellen eerst een concept koopcontract op en zodra deze is goedgekeurd maken we het koopcontract definitief. Het definitieve koopcontract kunt u eenvoudig thuis ondertekenen door middel van een digitale handtekening.

Dit regelen we samen

Wij geven u advies over de woningverkoop en de beste vraagprijs. U beslist uiteindelijk zelf welke vraagprijs u wilt hanteren.

Wij geven u tips en advies voor het houden van succesvolle bezichtigingen. Wilt u de bezichtigingen toch door ons laten verzorgen? Dat kan! Vraag uw makelaar naar de mogelijkheden hiervoor.

Wat doet u zelf?

Tijdens het aanleveren van de woninggegevens kunt u ook foto’s van uw woning uploaden. Indien u professionele foto’s wilt laten maken kunt u dat voor een kleine meerprijs door ons laten verzorgen. Bekijk daarvoor hier onze aanvullende diensten.

De bezichtigingen, het leukste gedeelte van de woningverkoop. Wij geven u tips en advies voor het houden van succesvolle bezichtigingen. Indien u toch de bezichtigingen door de makelaar wilt laten verzorgen kunt u dit aan ons doorgeven. Wij bespreken graag de mogelijkheden hierin.

Wilt u meer informatie?

Dan kunt u eenvoudig onze informatiebrochure downloaden

Facebook

Wilt u uw woning extra aandacht geven op social media? Dat kan met de aanvullende Facebook dienst.

Foto's

Om uw woning de juiste promotie te geven zijn professionele woningfoto’s essentieel.

Top advertentie

Uw woning wordt gedurende 7 dagen bovenaan de zoekopdrachten bij Funda geplaatst. 

Persoonlijk en eenvoudig uw woning verkopen

  • Probeer Bidia gratis en zonder verplichtingen