€1.750

Voor dit bedrag gaan we samen jouw woning verkopen. Wij de tools, de kennis en het bereik. Jij de informatie, bezichtigingen en onderhandelingen. Wat is de taakverdeling tijdens deze reis? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet!

Dit doen wij

We leren je graag beter kennen

Wij komen graag bij je langs om de woning op te meten, technisch te controleren en natuurlijk om kennis met je te maken!

De presentatie van jouw huis

De eerste indruk is het belangrijkst. Daarom zorgen we altijd voor professionele foto’s en plattegronden. Wil je meer presentatiemateriaal? Dat kan! 

Tips and tricks!

We geven tijdens elke tussenstop tips & tricks, we zijn 24/7 voor je bereikbaar en je bent altijd op de hoogte. We maken het zo simpel mogelijk!

Online plaatsen

Wij plaatsen jouw huis op Funda, Facebook, Instagram en onze website! Zo bereik je een grotere groep, dus meer kans op een hogere opbrengst!

Koopovereenkomst

Wij stellen eerst een concept koopcontract op en zodra deze is goedgekeurd maken we het koopcontract definitief. Het definitieve koopcontract kun je eenvoudig thuis ondertekenen door middel van een digitale handtekening.

Dit doe jij

As simpel as it sounds! Jij volgt de 7 simpele stappen en voorziet ons van informatie op basis van onze tips and tricks!

Wie kent de pluspunten van jouw huis beter dan jij? Juist niemand! Daarom mag jij alle ins en outs vertellen over jouw huis. 

Jij weet precies hoeveel je voor jouw huis wilt hebben. Bovenal weet jij of de kijkers echt geïnteresseerd waren, jij hebt ze namelijk gezien! 

Dit doen we samen

We schrijven samen de aanbiedingstekst. Wij voorzien je van voorbeeldteksten, jij schrijft de tekst en wij controleren het! Teamwork makes the dreamwork!

Wij geven op basis van ons bezoek een advies vraagprijs af. Jij beslist wat de vraagprijs wordt van jouw huis!

We gaan je samen voorbereiden op de komst van potentiële kopers en de onderhandelingen. We staan de gehele reis voor je klaar om je vragen te beantwoorden en te adviseren.

Wil je meer informatie?

Dan kun je eenvoudig onze informatiebrochure downloaden. Of vraag een informatiegesprek aan! 

Persoonlijk en eenvoudig jouw huis verkopen